DIN TOTALLEVERANDØR INNEN BYGG OG ANLEGG

Vi har avdelinger i Namsos, Rørvik og Brønnøysund, men tar på oss oppdrag i hele regionen. Dersom du har ønsker eller tanker om noe du vil ha gjort, ta kontakt – så hjelper vi deg gjerne.

TOTALPROSJEKT

Vi tar hånd om hele byggeprosessen fra A-Å. Totalløsninger for ulike byggeprosjekt innen nybygg, påbygg og rehabilitering for det private markedet. For næringskunder og det offentlige kan vi tilby tjenester som totalentreprenør. 

TØMRERARBEID

Behov for en tømrer eller snekker? Vi utfører alt innen tømrerarbeid. Kontakt oss for skifte av kledning, montering av ny ytterdør eller annet arbeid du skulle ha utført.

BETONGARBEIDER

Birger Pedersen har lang erfaring med betongarbeid. Vi utfører alt fra mindre oppdrag til større krevende betongarbeider innen privat, næring og offentlig sektor.

SERVICEARBEIDER

Vi utfører alt av servicearbeider som for eksempel innvendig og utvendig rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Ta kontakt for avtale om befaring og et uforpliktende tilbud.

BLÅSEISOLERING

Birger Pedersen AS er en sertifisert blåsepartner av Hunton trefiberisolasjon. Vi utfører blåseisolering på både nye og eldre bygg. Ta kontakt om du gjerne skulle ha blåst bjelkelag mot kaldloft, eller ønsker å spare tid med å effektivt få blåseisolert bolig under oppføring.

VÅTROM

Vi har fagfolk med våtromskurs som håndterer oppføringen av ditt komplette våtrom. I tillegg til våre egne arbeider, bistår vi kunden med koordinering av alle fagfelt involvert i et slikt prosjekt.