Kontakt oss

Birger Pedersen AS er et ledende entreprenørfirma i Namdalen og Sør-Helgeland. Med sine 120 år har Birger Pedersen AS tilegnet seg bred erfaring innenfor tømrer- og betongfaget. Vi leverer alt innen bygg og anlegg relatert til nybygg, påbygg og rehabilitering. Firmaet har også lang kompetanse i håndtering av hele byggeprosesser for alle kundegrupper.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Siste innlegg fra Facebook

10 timer siden
Birger Pedersen As

Rett før helga overleverte vi nye, flotte kontorlokaler til Namsos kommune / Nåavmesjenjaelmien tjïelte. Forsikringsgården og CG7 har nå gjennomgått en betydelig rehabilitering og er klar til å huse kommunale tjenester.

Vi takker så mye for det gode samarbeidet med byggherre, brukere, underentreprenører og leverandør gjennom prosjektperioden. Sammen har vi levert på tid og kvalitet.

I slike rehabiliteringsprosjekter vil det alltid være en betydelig verdi i eksisterende bygningsmasse. Fra et tidligere fokus på gjenvinning, har vi i dette prosjektet på eget initiativ jobbet med prinsipper knyttet til ombruk. Vi har kartlagt restverdien i eksisterende bygningskomponenter og inventar, og tilgjengeliggjort dette for allmennheten via vårt eget "BPTorget". Her snakker vi bærekraft. ♻️
... Se merSe mindre

4 uker siden
Birger Pedersen As

Tusen hjertelig takk til alle våre samarbeidspartnere, gode hjelpere, ansatte og besøkende i anledning vår 125års feiring. Dagen ble så mye bedre enn hva vi kunne drømme om.

Det startet med åpen dag og tidenes byggevareauksjon med flere hundre besøkende. Her ble det auksjonert bort over 60 gjenstander, i tillegg til at det ble gitt kr 5000,- til en tilfeldig besøkende. Fuglekassebygging ble også populært blant de yngste besøkende. Dagen ble så avsluttet med festmiddag og musikk.

Som tidligere annonsert så skulle inntekter fra auksjonen gå uavkortet til gode/veldedige formål. I forkant av auksjonen hadde vi derfor en nominasjonskampanje gående. Resultatet av dette var overveldende, med i underkant av 100 nominerte. Med utgangspunkt i disse nominerte har vi plukket ut 16 vinnere som samlet da har mottatt inntekten, uavkortet, fra byggevareauksjonen på kr 204 550,-. Fantastisk! 🤩
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Tusen takk for støtten til Kjærlighetsstien velforening! En raus jubilant☺️👏🏻

Tusen takk for støtten fra dere.🥰 Vi i BRÅTEN jobber med å finne på noe lurt å bruke støtten til.👍😊

1 måned siden
Birger Pedersen As

I anledning vårt 125 års jubileum fikk vi fra YX 7-Eleven kaffe avtale for 2022 & 2023 til alle våre ansatte.

Vi takker så meget for gaven
... Se merSe mindre

I anledning vårt 125 års jubileum fikk vi fra YX 7-Eleven kaffe avtale for 2022 & 2023 til alle våre ansatte. 

Vi takker så meget for gaven

Kommenter på Facebook

Gratulerer igjen😀 Bare hyggelig å ha dere som kunder🤩🤩😀

Gratulere til dere. 😊