Birger Pedersen AS på svalbard

Vi har skapt i 125 år – nå skal vi feire!

Lørdag 22. oktober arrangerer vi åpen dag ved vårt anlegg i Kleppen i Namsos, fra klokka 11 til 16.

Her byr vi blant annet på tidenes byggevareauksjon, hvor alle varene har en utropspris på kr 0,-. Vi vil blant annet auksjonere bort et byggesett for garasje, med en verdi på kr 100.000,-. I tillegg legger vi dører, vinduer, verktøy og mye annet under hammeren.

Selve auksjonen vil foregå mellom 13 og 15.

Og som ikke det skulle være nok, så gir vi bort alle pengene som kommer inn på auksjonen til gode formål. Vi vil gi tilbake. Og du kan være med på å bestemme hvilke formål vi skal gi pengene til.

Har du en sak du brenner for, en organisasjon eller lag du er med i lag du vet trenger penger eller et formål du mener fortjener en ekstra klapp på skuldra? Da kan du nominere dem ved å bruke skjemaet nedenfor.

Fyll ut skjema her:

Fra Johan Pedersen startet firmaet vårt i 1897 har vi kontinuerlig skapt.

Vi var med på gjenoppbyggingen av Namsos etter bybrannen i 1897. Vi bygde oss gjennom krisetidene i 20- og 30-åra. Vi var med på gjenoppbyggingen etter andre verdenskrig. Vi var med på byggingen av samfunnet på Svalbard. Vi har bidratt til utvikling.

Kort sagt har vi i 125 år skapt hus, forretningsgårder, butikker, gruveanlegg, kirker, sykehus, sykehjem, skoler, bakeri, sagbruk, kjøpesentre, kulturhus, høyblokker og mere til.

Vi har skapt. Det er vi stolte av!

Nå, 125 år etter oppstarten, er vi et ledende entreprenørfirma i Namdalen og Sør-Helgeland. Vi har tilegnet oss bred erfaring innenfor tømrer- og betongfaget. Vi leverer alt innen bygg og anlegg relatert til nybygg, påbygg og rehabilitering. Og vi har lang kompetanse i håndtering av hele byggeprosesser for alle kundegrupper. 125 år erfaring, faktisk.